Contact: +389 75 565 189

Tent Fest

Во склоп на нашиот Bitola Outdoor Festival ќе имате прилика да направите комбинацијата на патување, кампување и да уживате под отворено време но истовремено да бидете и дел од активностите кои што се во склоп на фестивалот.

Кампинг просторот ќе биди кај ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево. Локацијата за кампување „Tent Fest “ ќе биде означена, опремена со преносни тоалети, канти и кеси за отпадоци. Додека сте тука, ќе уживате во одлична глетка на планината Баба и истовремено да бидете дел од активностите на фестивалот кои ќе се одржат. На 15 август е нашиот главен настан Pelsiter Ultra-Trail и трите трки каде наредниот ден на 16 август се планирани и две рекреативни тури и тоа едната во планинарење додека другата ќе биди велосипедкса тура.

Секој кој сака да кампира со шатор или да учествува на некоја од активностите за наредниот ден ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да се пријави на веб страната на Bitola Outdoor Festival.

Here’s more related news...