Contact: +389 75 565 189

Контакт податоци

Доколку имате дополнителни прашања во врска со трките, или имате потреба од дополнителни информации и нејаснотии во врска со вашата регистрација, локацијата за настанот, или заинтересиран си да бидеш дел од настанот, слободно контактирајте не на некој од наведените телефони, или вашите прашања испратете ги на нашата адреса или на Facebook страната на Pelister Ultra-Trail.

ТЕЛЕФОН ЗА КОНТАКТ

+389 75 565 189

СЛЕДЕТЕ НЕ: