Прво издание на Pelister Ultra-Trail

Почитувани љубители на планинското трчање, и официјално датумот за првата планинска трка на Баба планина е 26-28.06.2020. Ставете го датумот во вашиот календар. За неколку дена

и официјално ќе започниме со регистрација каде ќе можете да се пријавите. Не заборавајте да не следите на нашата страна на Facebook(Pelister Ultra Trail) и Instagram(ultratrailpelister) каде и официјално ќе ги објавуваме сите детали во врска со трките.

SHARE WITH OTHERS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Here’s more related news...