Contact: +389 75 565 189

Најнови вести

Најнови вести
direktor

Лист на регистрирани 2021

Во прилог можете да ја погледнете листата на регистрирани учесници за второто издание на Pelister Ultra-Trail. Доколку вашето име не

Read More »
Најнови вести
direktor

Регистрациите се ОТВОРЕНИ

Oфицијално регистрациите за првиот Pelister Ultra-Trail® настан се отворени. Се што треба да направите е да ја одберете соодветната трка

Read More »
Најнови вести
direktor

Tent Fest

Во склоп на нашиот Bitola Outdoor Festival ќе имате прилика да направите комбинацијата на патување, кампување и да уживате под

Read More »
Најнови вести
direktor

Прво издание на Pelister Ultra-Trail

Почитувани љубители на планинското трчање, и официјално датумот за првата планинска трка на Баба планина е 26-28.06.2020. Ставете го датумот

Read More »