Пријавени тркачи за

Цапарска Треил 10К 420м D+

Ред. Бр.Стартен
БИБ Број
ИмеПрезимеПолГод. на
раѓање
ЗемјаТим
1001RistoAkimovskiМашки1954 Македонија
2002SofijaStojanovskaЖенски1995 Македонија
3003ЗлаткоЖоглевМашки1959 Македонија
4004ДалиборВчковМашки1985 Македонија
5005GjorgjiKitanoskiМашки1982 Македонија
6006MarijaOstojcicЖенски1981 МакедонијаAkka Run Club
7007GoranPetrovskiМашки1977 МакедонијаIndependent
8008ElenaPetrovskaЖенски1985 МакедонијаIndependent
9009ТатјанаСтојаноскаЖенски1974 МакедонијаФормаВита Струга
10010FilipIlioskiМашки1992 МакедонијаMarkovi Tocakdzii
11011МимиСтојаноскаЖенски1985 МакедонијаФорма Вита Струга
12012MajaAtanasovaЖенски1986 Македонија
13RistoAkimovskiМашки1954 Македонија
14RukijeBecajЖенски1964 Албанија
15MarijaOstojcicЖенски1981 МакедонијаAkka run club
16MajaAtanasovaЖенски1986 Македонија