Лист на регистрирани 2021

Во прилог можете да ја погледнете листата на регистрирани учесници за второто издание на Pelister Ultra-Trail. Доколку вашето име не се наоѓа на листата контактирајте не на нашиот маил или на 075 565 189 за да можиме да делуваме и да ја поправиме доколку има настанатата грешка.

РЕГИСТРИРАНИ ТРКАЧИ НА PELISTER ULTRA-TRAIL 2021

Листа на регистрирани учесници на BIG LAKE можете да ја погледнете на следниот линк – РЕГИСТРИРАНИ BIG LAKE

Листа на регистрирани учесници на MOLIKA TRAIL можете да ја погледнете на следниот линк – РЕГИСТРИРАНИ MOLIKA TRAIL.

SHARE WITH OTHERS:

Facebook
Twitter
LinkedIn
Telegram
Email

Here’s more related news...