Sidebar Menu

Contact: +75 565 189  - Email: info@pelisterultratrail.com

 

Вести

Најнови вести во врска со Пелистер Ултра Траил

Во склоп на нашиот Bitola Outdoor Festival ќе имате прилика да направите комбинацијата на патување, кампување и да уживате под отворено време но истовремено да бидете и дел од активностите кои што се во склоп на фестивалот.

Кампинг просторот ќе биди кај ски-центарот „Ниже Поле“- Стрежево. Локацијата за

кампување „Tent Fest “ ќе биде означена, опремена со преносни тоалети, канти и кеси за отпадоци. Додека сте тука, ќе уживате во одлична глетка на планината Баба и истовремено да бидете дел од активностите на фестивалот кои ќе се одржат. На 15 август е нашиот главен настан Pelsiter Ultra-Trail и трите трки каде наредниот ден на 16 август се планирани и две рекреативни тури и тоа едната во планинарење додека другата ќе биди велосипедкса тура. 

Секој кој сака да кампира со шатор или да учествува на некоја од активностите за наредниот ден ЗАДОЛЖИТЕЛНО треба да се пријави на веб страната на Bitola Outdoor Festival.

ЛИНК ЗА ПРИЈАВА

tent festival 01

logo footer

СЛЕДЕТЕ НЕ

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ

+389 75 565 189