Sidebar Menu

Contact: +75 565 189  - Email: info@pelisterultratrail.com

 

Вести

Најнови вести во врска со Пелистер Ултра Траил

Почитувани љубители на планинското трчање, и официјално датумот за првата планинска трка на Баба планина е 26-28.06.2020. Ставете го датумот во вашиот календар. За неколку дена

и официјално ќе започниме со регистрација каде ќе можете да се пријавите. Не заборавајте да не следите на нашата страна на Facebook(Pelister Ultra Trail) и Instagram(ultratrailpelister) каде и официјално ќе ги објавуваме сите детали во врска со трките. 

 

pelister ultra trail web

 

logo footer

СЛЕДЕТЕ НЕ

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ

+389 75 565 189