Sidebar Menu

Contact: +75 565 189  - Email: info@pelisterultratrail.com

 

COVID-19 протоколи

ЗДРАВСТВЕНИ ПРОТОКОЛИ И МЕРКИ ЗА ПРЕВЕНЦИЈА

Заради ново настанатата ситуација со вирусот Covid-19 и почитување и примена на мерките пропишани од Министерството за Здравство на Република Северна Македонија и ITRA (International Trail Running Association), би сакале да Ве запознаеме и со дополнителните правила и протоколи кои ќе кои важат и применуваат за трките Pelister Ultra-Trail® 2020. 

Ве замолуваме детално да ги прочитате и запознаете со дополнителните правила и мерки кои ќе се применуваат во склоп на настанот т.е. трките. Сите дополнителни протоколи и мерки може да ги прочитате во следниот документ:

ЗДРАВСТВЕНИ ПРОТОКОЛИ ЗА ВРЕМЕ НА ТРКАТА

 

logo footer

СЛЕДЕТЕ НЕ

ТЕЛЕФОНИ ЗА КОНТАКТ

+389 75 565 189

+389 71 310 199